Garantie & Retourneren

Annuleren

Op het moment dat u uw bestelling plaatst is uw bestelling definitief. Uw bestelling kan vanaf dat moment niet meer geannuleerd of verandert worden, omdat uw bestelling binnen enkele minuten nadat u deze heeft geplaatst al in productie wordt genomen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bestdecoratie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. Die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. Voor losse kranten en tijdschriften;
  8. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

Wij staan er voor in dat onze producten en dienstverlening voldoen aan de overeenkomst, de in ons aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de koopovereenkomst bestaande wettelijke bepalingen en overheidsvoorschriften. Indien dit niet het geval is kunt u contact opnemen met ons via ons contactformulier of e-mailadres, binnen 48 uur ontvangt u een reactie.

Niet tevreden over je bestelling of onze dienstverlening? Wij sturen je een nieuw product, of halen het product retour en repareren het. Volg daarvoor de volgende stappen:

Maak een foto van het product en mail deze door samen met je gegevens en wij nemen binnen 48 uur contact met je op en lossen het op.

Let wel op: het bovenstaande geldt alleen als een door ons geleverd product gebreken vertoont die tijdens ons productieproces zijn ontstaan. U heeft 5 werkdagen om schade te melden na ontvangst van uw bestelling.

Identiteit ondernemer

Woesthuis E-Commerce
Damstraat 6,  7447CD te Hellendoorn (Geen bezoekadres)
Info@bestdecoratie.nl Maandag t/m Vrijdag bereikbaar tussen 13.00-17.00
Kvk: 77918835
BTW: NL003261017B16

Nederlands